愛媛大学大学院医学系研究科

血液・免疫・感染症内科学(第一内科)研究について

研究について【2018年】

英文原著論文 Original papers

発刊済のものはabstractまたは本文にリンクしてあります。
Published papers are linked to PubMed

Muneishi M, Nakamura A, Tachibana K, Suemitsu J, Hasebe S, Takeuchi K, Yakushijin Y.

Retrospective analysis of first-line treatment for follicular lymphoma based on outcomes and medical economics.

Int J Clin Oncol. 2018 Apr;23(2):375-381.

Kaneko M, Shikata H, Matsukage S, Maruta M, Shinomiya H, Suzuki T, Hasegawa H, Shimojima M, Saijo M.

A patient with severe fever with thrombocytopenia syndrome and hemophagocytic lymphohistiocytosis-associated involvement of the central nervous system.

J Infect Chemother. 2018 Apr;24(4):292-297.

Kawajiri-Manako C, Sakaida E, Ohwada C, Miyamoto T, Azuma T, Taguchi J, Mori T, Hasegawa Y, Kondo T, Yujiri T, Yoshimitsu M, Imada K, Kurahashi S, Kahata K, Ichinohe T, Hirokawa M, Atsuta Y, Nakaseko C.

Efficacy and Long-Term Outcomes of Autologous Stem Cell Transplantation in POEMS Syndrome: A Nationwide Survey in Japan.

Biol Blood Marrow Transplant. 2018 in press.

Ishida T, Jo T, Takemoto S, Suzushima H, Suehiro Y, Choi I, Yoshimitsu M, Saburi Y, Nosaka K, Utsunomiya A, Kobayashi Y, Yamamoto K, Fujiwara H, Ishitsuka K, Yoshida S, Taira N, Imada K, Kato K, Moriuchi Y, Yoshimura K, Takahashi T, Tobinai K, Ueda R.

Follow-up of a randomised phase II study of chemotherapy alone or in combination with mogamulizumab in newly diagnosed aggressive adult T-cell leukaemia-lymphoma: impact on allogeneic haematopoietic stem cell transplantation.

Br J Haematol. 2018 in press.

Casey N, Fujiwara H, Azuma T, Murakami Y, Yoshimitsu M, Masamoto I, Nawa Y, Yamanouchi J, Narumi H, Yakushijin Y, Hato T, Yasukawa M.

An unusual, CD4 and CD8 dual-positive, CD25 negative, tumor cell phenotype in a patient with adult T-cell leukemia/lymphoma.

Leuk Lymphoma. 2018 in press.

Hasegawa H, Matsumoto T.

Mechanisms of Tolerance Induction by Dendritic Cells In Vivo.

Front Immunol. 2018 in press.